maanantai 13. syyskuuta 2010

Liikunnan sietämätön vaikeus

Tähän on tultu, etten enää muista, oliko muuta välipalaa olemassa ku patonki, sipsit ja suklaa. Sama näkyy myös vaatteissa, jotka ovat kutistuneet yllättäen lienee itsepalvelupesulan vuoksi?

Vaikka joka päivä on tullut käveltyä varmaan 10 kilometriä, tuntuu siltä, että liikuntaa pitäisi saada lisää. Eilen kävinkin kaupunginpuistossa juoksemassa sunnuntai-iltapäivää viettävien juutalaisten, skeittareiden, puistodokujen, citykanien ja joutsenten välissä. Tänään lähdetään varmaan kämppisten kanssa uusinnalle.

Puisto on ainakin tietääkseni kaupungin ainoa paikka, jossa pystyy juoksemaan hiekkapohjalla, eikä paikka ole liian kaukana.

Viime viikolla käytiin myös suomalaisten kanssa hampurilaisähkymorkkiksissamme tarkastamassa läheisen kuntosalin palvelut. Aikomuksena oli vain käydä vilkaisemassa hinnastoa, mutta liukuportaiden yläpäässä huomattiin, että sieltä ei pääsekään pois ilman sisään menemistä.

Siinä sitä sit hetken päästä nökötettiin kaljamahaisen kuntosalijehun toimistossa kuulemassa uskomatonta liittymistarjousta, joka oli räätälöity juuri meille.

Vajaalla 60 eurolla kuussa olisi päässyt kuntoilemaan aina zumbatunneista sisäpeliurheiluun asti. Eikä mitään sitoutumisia tai muita maksuja, mitä nyt aloitusmaksua jonnin verran ja sitoutuminen vuodeksi. Mutta vaihtareiden sopimuksissa voi kuulemma aina vähän joustaa.

Äijä ei itse ollut mikään yrityksen edustusmaskotti. Hän näytti lähinnä siltä, että oli harrastanut viimeiset kymmenen vuotta urheilua lähinnä telkkarin välityksellä.

Pelättiin, että ukko lämäsee samoin tein meidät kulta-asiakkaiksi, mutta jotenkin päästiin poistumaan paikalta ja luvattiin, että palaillaan asiaan.

Ilmeisesti täällä ei siis voi käydä salilla panttaamatta oitis koko omaisuuttaan kuntoklubille.

Vaan nyt täytyy joutaa harjoittelemaan hollantia. Huomenna on vuorossa hollannin suullinen koe ja keskiviikkona kirjallinen. Katellaan, josko niistä sit päivittäis jotain syssymmällä.

Aamu Antwerpenissa. Täräytin otoksen eräänä viileänä
ja sumuisena aamuna matkalla kouluun.
Kuva ei liity mitenkään kuntoiluun, mut kuhan iskin menemään.

4 kommenttia:

  1. vitu taiteilia...................

    VastaaPoista
  2. Tagit: Sipsit ja kuntoilu
    Anzzip hei, iskehän menemään, kiva lukea sun jorinoita sieltä kaukaa Euroopasta!

    VastaaPoista
  3. Juoksukuvia kehiin!

    VastaaPoista