perjantai 17. syyskuuta 2010

Graduation. Eiku.

Hollannin kielikurssi on nyt sitten lusittu. Tiistaina vetästiin läpi suullinen koe ja keskiviikkona kirjallinen. Melko helppoja oli molemmat, joten suhteellisen helpolla (toivottavasti) 8 opintopistettä irtoaa.

Myös Belgian kulttuurikurssi huipentui eilen 20 minuutin mittaisiin ryhmäesitelmiin. Oma ryhmäni esitteli kuuluisan belgialaistaiteilijan Rubensin elämää ja muutenkin kaupunkia. Tuossakaan ei kauaa nokka tuhissu, kun parissa tunnissa heitettiin Powerpointit kasaan ja posotettiin menemään.

Eilen piti sit toki juhlistaa "valmistujaisia".

Läskit osti juhlan kunniaks munkit.

Carlotta äänestettiin lehdistön ihannetytöksi esitelmän valovoimaisena tähtenä.

Kielikurssin loppukaneetiksi koulu järjesti eilen myös vastaanoton Europe Directissa, Euroopan komission mestoilla. Opettajat pisti pöydän koreaksi ja yhteistuumin juotiin belgialaista olutta ja syötiin patonkia. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...

Tyhjältä pöydältä lähdettiin.

Ja täyteen pöytään päädyttiin. Samalla vaihtu näköjään suurin osa pöytäseurueestaki.

Europe Directissa kreisibailaamassa kera opettajien.

Ja toisessa kuppilassa.

Ilta jatkui meidän kämpillä mm. yhteislaulun merkeissä. Siinä oli sit samalla ilmaista viihdettä myös naapureille.

Vaiherikkaan illan jälkeen päädyttiin tervehtimään vanhaa ystäväämme, kantakapakkamme baarimikkoa Juria. Heppu oli itse viettämässä vapaailtaa tiskin tällä puolen, mutta muisti meidät toki nimeltä.

Jälleennäkemisen riemusta hän päätti täräyttää myös meidän iloksi oman maamme musiikkia ja ämyreistä alkoi soida Abban Waterloo.

Ihan kaikkea ei voi toki muistaa. Menihän se kuitenkin sinne päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti