lauantai 11. syyskuuta 2010

Kreisibailaustorstai

Torstai on toivoa täynnä ainakin täällä. Torstai-illat ovat virallisia opiskelijailtoja, koska kaikkiin yökerhoihin on vapaa sisäänpääsy.

Päätettiinkin lähteä vilkasemaan kaupungin kuuluisin yökerho, Café D'Anvers kera parinkymmenen muun vaihtarin.

Cafe D'Anvers sijaitsee Amsterdamista kopioidulla Punaisten lyhtyjen alueella, joka oli jo pelkästään kokemus. Alue on täynnä näyteikkunoita, joissa seisoo eukkoa alusvaatteisillaan varmasti jokaiseen makuun. Toki yritettiin valokuvata, mutta nopeasti pääsivät livahtamaan karkuun, eikä toi kameran tehokaan oikeen riittänyt.

Huomaa takana punainen lyhty.

Ja hauskaahan oli taas! Yökerhojen aukioloaikoja ei oo suunniteltu tosin ihan kouluaamuja silmällä pitäen: viikolla baarit sulkeutuvat klo 06.00 ja viikonloppuisin juhlia voi 07.30 asti.

8.45 alkavalle hollannin tunnille ehdittiin kuitenkin, ja tankattiin sit koko aamupäivä ruokatarvikkeita hollannin kielellä.


"Hauska?"

Suomi-Portugali kreisibailaa.

Parin tunnin yöunista huolimatta päätettiin vielä vastuullisesti suorittaa yksi kulttuurikurssiin kuuluvista tehtävistä ja täräytettiin iltapäivällä muotimuseoon. Vähän vetäs yli hilseen toi muodin maailma kyllä. Esillä oli muutama sata erilaista hattua, joista jokainen muistutti lähinnä vappuna puettavia vitsitamineita.

Aiheesta täytyisi myöhemmin kirjoittaa 500 sanan raportti, jossa kuvailee tunnelmiaan museosta. Ei oo hirveen monipuolista sanottavaa, mut tulipahan käytyä.

3 kommenttia:

  1. Mä haluun laittaa ton mun FB-quoteseihin! :D

    Anssi: "Vähän vetäs yli hilseen toi muodin maailma."

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä, saat käyttää! :D Näin se vaan meni!

    VastaaPoista
  3. Onneks Ruåttis menee baarit kiinni ennen ku ne muualla maailmassa ees aukee, muutenhan oisin itse täysin alkoholisoitunut omilla reissuillani. Että olkaa ny tarkkana siäl! :)

    VastaaPoista