maanantai 20. joulukuuta 2010

Viimeiset torstaibileet


Näin se on, että aika sen kuin rientää. Tämän vuoden viimeiset torstaibileet cocktail-teemalla järjestettiin Tanjalla. Jo tässä vaiheessa haluan kiittää ja pyytää anteeksi, että kaikki kuvat on jälleen varastettu Tanjalta.

Jo illan aloitus oli tiukka:

Kenkä ei lähteny jalasta, vaikka rukousmatolla yritti.

Sama ongelma viinipullon kera. Vaikeeta oli.

Vaikeuksien kautta voittoon. Aukes viinit ja aukes kengät ja ilta pääsi alkuun. Ei ollut kello yhdeksääkään, kun yläkerran naapuri Laura tuli kysymään, että pystyiskö volumea vähän hiljentämään, hänellä kun oli seuraavana päivänä kandin palauttaminen.

Ystävällisyyspäissämme luvattiin olla lojaaleja vanhaa ystävää kohtaan, joka kovasti pahoitteli niuhotustaan. Kiskastiin siis kengät jalkaa ja lähdettiin jatkamaan belgialaisen Katrienin luo iltaa.

Sitä ennen ehdittiin kuitenkin ottamaan kuva jos toinenkin. Missiona oli saada yhteiskuva, jossa on koko suomalaisedustuksemme, ja nappiin meni kuten aina.

Ei o turha jengi täällä edustanu.

...

Myös suosikkibelgiaano Sohvi kelpuutettiin messiin.

Ja klassinen rennot posket -meininki.

Eipä aikaakaan, kun Katrienin huomasta lähdettiin tähtämään illan pääkohteeseen, nimittäin cocktail-baariin.

Tarkoituksena oli tilata jättimäinen mojito koko jengille ja 45 euron hintaan lähti tällainen sanko:


Hyvät oli sekotukset.

Ja kyllähän se maistu!

Perinteisesti kebabin ja osa Jurin baarin kautta päätyi kotiin. Perjantaihin herättiin aurinkoisissa tunnelmissa ja joululahjaostoksille poistuttiin. Jännä nähä, miten Suomessa tottuu sellaiseen faktaan, että torstait ja perjantait on muistaakseni ihan työpäiviä.

Ostoksilla ei taas vitsiä säästelty.

Päädyttiin myös paikalliseen gourmet-ravintolaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti